Колеги ,предстоими покупка на 156 gtd каде в Русе мога да направя пълен и обстоен преглед на колата преди да я платя .
Известие
Collapse
No announcement yet.
сервиз в русе
Collapse
X
-
Колега, и аз тъкмо за това се чудя в момента! Понеже търсим за приятелката ми 146-ца и харесахме една, сега пък търся усилено качествена диагностика тук, в Русе.
Един познат преглежда 155-ца в "Авто итал трейд", това е близо до Дунав мост - покрай Фермер 2000. Еми прретупаха му работата, отгоре-отгоре я огледали, за около 40 минути и му прочели просто данните и грешките. Не е доволен.
В "Итал Кар" (около Топливо се намира) отиде един приятел преди да си купи 156-ца JTD. Оня "майстор" му казал, че е читава, моя човек я купи и си прекъсваше колата като я понастъпиш. Угасваше и мотора! По-късно се раздели с хилядарка за помпа за високото налягане и сега върви вече без да угасва мотора. И това ако е диагностика...???!!!
Сега се чудя къде да закарам тая 146-ца, че да ми кажат наистина добре ли е, не е ли? Чух за някакъв майстор Иван, около мототехника се намирал, ама не мога да се докопам до телефон или точен адрес. Някой от Русе ако има други идеи освен "итал" - шмекерите да помага?Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
Alfa Romeo 146 ti
-
Ако е Росен от сервиза на фият знам го, а Олег как да го намеря?
---------- Post added at 11:43 ---------- Previous post was at 11:42 ----------
Първоначално публикувано от miri4a Покажи съобщениеКолега аз мога да ти препоръчам Пламен се казва момчето, работи в аутоекспрес -това е в двора на ДАША- Техникума по автотранспорт,само че не знам дали е в БГ, защото беше извън страната до скоро.
Comment
Comment