Известие

Collapse
No announcement yet.

сервиз в русе

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• сервиз в русе

Колеги ,предстоими покупка на 156 gtd каде в Русе мога да направя пълен и обстоен преглед на колата преди да я платя .

Колега, и аз тъкмо за това се чудя в момента! Понеже търсим за приятелката ми 146-ца и харесахме една, сега пък търся усилено качествена диагностика тук, в Русе.
    Един познат преглежда 155-ца в "Авто итал трейд", това е близо до Дунав мост - покрай Фермер 2000. Еми прретупаха му работата, отгоре-отгоре я огледали, за около 40 минути и му прочели просто данните и грешките. Не е доволен.
    В "Итал Кар" (около Топливо се намира) отиде един приятел преди да си купи 156-ца JTD. Оня "майстор" му казал, че е читава, моя човек я купи и си прекъсваше колата като я понастъпиш. Угасваше и мотора! По-късно се раздели с хилядарка за помпа за високото налягане и сега върви вече без да угасва мотора. И това ако е диагностика...???!!!
    Сега се чудя къде да закарам тая 146-ца, че да ми кажат наистина добре ли е, не е ли? Чух за някакъв майстор Иван, около мототехника се намирал, ама не мога да се докопам до телефон или точен адрес. Някой от Русе ако има други идеи освен "итал" - шмекерите да помага?
    Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
    Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
    Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
    Alfa Romeo 146 ti

Comment

Явно ще трябва да си търся кола от София там поне има добри сервизи :Вантотрейд, Александър Ауто,Боби иРумен и др.(поне така се пише във форума че са добри). Нямам смелост да купя кола на сляпо защото специално с 156 удоволствието е скъпо.

Comment

Чух за някакъв майстор Иван, около мототехника се намирал, ама не мога да се докопам до телефон или точен адрес. Някой от Русе ако има други идеи освен "итал" - шмекерите да помага?[/quote]
        156/1.8 TS

Comment

0887 610 723
          156/1.8 TS

Comment

Някои ползвал ли е услугите на Иван ?

Comment

ама хич не се замисляй
              156/1.8 TS

Comment

Здравейте и ЧНГ някой от колегите от Русе да знае добър сервиз в града,че маската отпред пострада в следствие "добре почистените" градски улици?

Comment

Сервиз за боядисване предполагам...Олег е добър...хубави думи чувам за Росен...към кожената...
                  sigpic
                  Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Колега аз мога да ти препоръчам Пламен се казва момчето, работи в аутоекспрес -това е в двора на ДАША- Техникума по автотранспорт,само че не знам дали е в БГ, защото беше извън страната до скоро.

Comment

Ако е Росен от сервиза на фият знам го, а Олег как да го намеря?

---------- Post added at 11:43 ---------- Previous post was at 11:42 ----------

Първоначално публикувано от miri4a Покажи съобщение
                      Колега аз мога да ти препоръчам Пламен се казва момчето, работи в аутоекспрес -това е в двора на ДАША- Техникума по автотранспорт,само че не знам дали е в БГ, защото беше извън страната до скоро.
                      .Мерси ще проверя.

Comment

Working...
                      X